Welkom op Inprofs.com; een online platform om zelfstandig professionals en opdrachtgevers met elkaar te verbinden.

Over ons


“Tom, ken jij iemand die….” is een vraag die ik vaak krijg. Een vraag die vaak gesteld wordt door mensen bij (MKB) bedrijven, overheids- en non-profitorganisaties, onderwijs- en zorginstellingen. Dan ga ik weer in gedachten door al mijn contacten, door mijn adresboek, door de stapels visitekaartjes en door mijn LinkedIn contacten om deze vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Dat doe ik altijd met plezier tot die vraag “ken jij nog iemand die…” dagelijks gesteld ging worden. Toen dacht ik, ik draai het om: ik zet alle zelfstandig professionals die ik ken en die beschikbaar zijn voor projecten en opdrachten op een site: Inprofs.com.


De site is er sinds 1 juni 2017. Vanaf dat moment werken we samen met het team van SolidForm, de professionals en de potentiële opdrachtgevers aan deze ultieme matchingsite. Nog lang niet iedereen die ik ken staat op de site. Ook zijn nog niet alle functionaliteiten klaar die we hebben bedacht, maar we willen vanaf nu met gebruikers verder ontwikkelen.

Heb je vragen of zoek je een expertise of professional die nog niet op de site staat, stuur me even een mailtje, dan kijk ik wat we voor je kunnen doen,
een vriendelijke groet,

Tom Scholte

 

Potentieel

Als mens (en menselijke organisaties) hebben we een uniek ontwikkelinkgspotentieel. En ieder mens en iedere organisatie heeft de keuze om dit potentieel te benutten.

Ontwikkeling

Wil je dit potentieel benutten? Dan kan het handig zijn om daar iemand bij in te schakelen. Iemand die de natuurlijke ontwikkeling van jou, je team of je organisatie kan faciliteren, ondersteunen en wellicht versnellen.

Ondersteuning

Inprofs.com verzamelt professionals die ontwikkeling ondersteunen. Zodat professionals, ondernemers en organisaties de juiste persoon kunnen vinden om hun ontwikkeling te faciliteren.

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina