Voor professionals


Welkom op Inprofs.com – personal branding platform voor zelfstandig professionals. Ben je zelfstandig professional en actief in de zakelijke dienstverlening? Dan bieden wij je verschillende mogelijkheden om je personal branding en ondernemerschap te versterken en je zichtbaarheid te verhogen.

Het online platform Inprofs.com biedt een podium exclusief voor zelfstandig professionals, om te communiceren wie je bent, waar je voor staat en welke diensten je in de aanbieding hebt. Het achterliggende idee is uiteraard om zo beter gevonden en vaker gevraagd te worden.

Wij doen dan ons uiterste best om opdrachtgevers en professionals met elkaar te matchen. Waarbij wij ons vooral richten op het met elkaar in contact brengen van opdrachtgever en professional. We stellen de persoonlijke profielen en de beschrijving van de diensten zo op, dat het opdrachtgevers helpt om de mens achter de professional te leren kennen. Ook willen we op zoeken naar de betekenis die de professional met zijn inzet nastreeft.
Je kunt als zelfstandig professional op dit platform jezelf gratis - presenteren en een dienst aanbieden. Maar er is meer. Je kunt namelijk via het abonnement ‘Inprofs Zichtbaar’ 3 extra diensten aanbieden, extra referenties zichtbaar maken en jezelf, samen met collega zelfstandig professionals, als team presenteren.

een vriendelijke groet,

Tom Scholte

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina